SMO EKIPA Z VELIKO STRASTJO PO USTVARJALNOSTI ‒ USTVARJALNOST NAS VESELI! RESNIČNO VERJAMEMO V TRANSFORMATIVNO MOČ MED REALNOSTJO IN FANTAZIJO. KOT LJUBITELJI NOVE TEHNOLOGIJE, VIZUALNIH EFEKTOV IN DOBRE GAMIFIKACIJE SMO ZA VAS USTVARILI ESCAPE ROOM BRAINOUT ®.

USTVARJALNOST

Ustvarjalnost je tisto, kar nas najbolj žene! Brez ustvarjalne žilice narediti sobo pobega je pravzaprav nemogoče! Imamo to srečo, da uživamo v svojem delu in to počnemo s strastjo!

Vizualni Efekti & Dizajn

Da dosežemo kar se da najboljša doživetja v naših sobah, so vizualni efekti in dizajn prav tako zelo pomembni! Zato dajemo temu veliko pozornost!

Tehnologija

Kot tehnološki zanesenjaki (geeki) smo uspeli integrirati najnoveše tehnologije v naše sobe. Uporabljamo tako VR (virtualna realnost) kot kot tudi AR (obogatena realnost) in Facetracking (sledenje obraza).

Razvoj

Pri razvoju sob so nam pomagali mnogi iz različnih panog. Od elektronikov – mehatronikov, mizarjev, tonskih in filmskih mojstrov, slikopleskarjev itd. … Združili smo praktično vse elemente, ki jih DOBER escape room potrebuje!

Scenografija

Poleg dobre gamifikacije, ki smo jo razvili preko naše ustvarjalnosti, je POMEMBNA tudi scenografija. Lahko se pohvalimo, da smo sodelovali z eno najbolj strokovnih ekip na temu področju! Slike vas bodo nedvomno prepričale, da boste želeli tudi v živo doživeti nepozabno izkušnjo.

Cilji

Zadati si CILJ je tisto, kar te pripelje do konca. Zato smo v naši ekipi vedno predani ciljem, ki si jih zadamo. Takoj po odprtju enega najbolj dovršenih sob pobega v Sloveniji in daleč naokoli, imajo naši nemirni možgančki že začrtane, ki vam jih bomo kmalu razkrili.

Spoznajte Ekipo

Zokki Rehar

USTANOVITELJ
Več kot 17 let izkušenj z razvojem in ustvarjanjem spletnih “startup” podjetij, trženjem, vodenjem projektov in povezovanje s strateškimi partnerji! Kot velik ljubitelj najnovejše tehnologije, je bilo očitno, da je koncept “escape room” pisan na njegovo kožo! Leta 2014 je bil so-ustanovitelj uspešne sobe pobega, ene izmed prvih v Ljubljani ( TheKey Escape Room ® ). Tokrat pa je s svojim znanjem in zkušnjami, ustvaril Brainout Escape Room ®.

Luka Šporar

GLAVNI “GAMEMASTER”
Luka, dolgoletni spletni guru, večni zabavljač, ljubitelj narave, hribov in potovanj, vas bo naš komunikativen navihanec, kot  glavni “GAME MASTER” zabaval in vodil skozi igre. Tisti, ki boste imeli srečo, da vas bo sprejel Luka, vam že sedaj obljubljamo pozitivno energijo, smeh in zabavo. Kot glavni “game master” in kot vesten, organiziran človek, bo vodil našo ostalo ekipo “game master-jev”, tako da nič ne skrbite. Njegova energija bo prešla tudi na ostale vodje sob!