FILMSKA SCENOGRAFIJA - NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA - IGRIFIKACIJA NA VISOKEM NIVOJU

Novodobne sobe pobega že nekaj časa ne pomenijo več samo najeti prostor, postavit nekaj omar in ključavnic z ohlapno zgodbo ter ugankami. Escape roomi se zadnje čase tako bliskovito razvijajo kot ostala tehnologija in vse drugo okrog nas. Zato se je treba temu prilagoditi in slediti trendom.

Kot pionirji escape room segmenta, ki se je začel pri nas leta 2014, smo se odločili, da si Slovenija zasluži nove sobe pobega, ki sledi razvoju na najvišjem nivoju. Po dobrih šestih meseca trdega dela smo naš cilj julija 2018 tudi uresničili. S tem pa tudi upamo, da smo spodbudili ostale, k ponudbi nečesa novega na vsaj tako visokem nivoju, kot je Brainout!

BRAINOUT ESCAPE ROOM je z vrhunsko filmsko scenografijo, najnovejšo tehnologijo in igrifikacijo na visokem nivoju združil vse, kar je potrebno, da boste doživeli to zabavno industrijo na svetovnem nivoju. Vabimo vas, da si spodaj pogledate vse naše sobe in izberete svojo prvo pri nas, v kolikor pa ste pri nas že bili, pa verjamemo, da si želite to bombastično izkušnjo ponoviti in vstopiti še v ostale sobe in odigrate še ostale! Se vidimo!

SRCE MORJA – filmska scenografija in AR tehnologija z zanimivo igrifikacijo, vas bo popeljala v popolnoma nov svet zabave. V samo sobo gre lahko največ 7 igralcev, ter najmanj 2. Posebnost sobe SRCE MORJA je, da imamo še eno identično! Kar pomeni, da se lahko hkrati pomeri 14 igralcev in sicer v EPSKI BITKI dveh skupin, ena proti drugi. Tista skupina, ki opravi vse naloge pred drugo je zmagovalec!