FILMSKA SCENOGRAFIJA - NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA - IGRIFIKACIJA NA VISOKEM NIVOJU

Novodobne sobe pobega že nekaj časa ne pomenijo več samo najeti prostor, postavit nekaj omar in ključavnic z ohlapno zgodbo ter ugankami. Escape roomi se zadnje čase tako bliskovito razvijajo kot ostala tehnologija in vse drugo okrog nas. Zato se je treba temu prilagoditi in slediti trendom.

Kot pionirji escape room segmenta, ki se je začel pri nas leta 2014, smo se odločili, da si Slovenija zasluži nove sobe pobega, ki sledi razvoju na najvišjem nivoju. Po dobrih šestih meseca trdega dela smo naš cilj julija 2018 tudi uresničili. S tem pa tudi upamo, da smo spodbudili ostale, k ponudbi nečesa novega na vsaj tako visokem nivoju, kot je Brainout!

BRAINOUT ESCAPE ROOM je z vrhunsko filmsko scenografijo, najnovejšo tehnologijo in igrifikacijo na visokem nivoju združil vse, kar je potrebno, da boste doživeli to zabavno industrijo na svetovnem nivoju. Vabimo vas, da si spodaj pogledate vse naše sobe in izberete svojo prvo pri nas, v kolikor pa ste pri nas že bili, pa verjamemo, da si želite to bombastično izkušnjo ponoviti in vstopiti še v ostale sobe in odigrate še ostale! Se vidimo!

SRCE MORJA – filmska scenografija in AR tehnologija z zanimivo igrifikacijo, vas bo popeljala v popolnoma nov svet zabave. V samo sobo gre lahko največ 7 igralcev, ter najmanj 2. Posebnost sobe SRCE MORJA je, da imamo še eno identično! Kar pomeni, da se lahko hkrati pomeri 14 igralcev in sicer v EPSKI BITKI dveh skupin, ena proti drugi. Tista skupina, ki opravi vse naloge pred drugo je zmagovalec!

DUŠA V OMARI – “Prestopite prag zapuščene hiše, polne mračnih sil. Iz sten kričijo duše umrlih, ki sta jih ubila zlobna brat in sestra, grof in grofica…”.
Tako lahko na kratko opišemo SOBO POBEGA, kot je še niste videli in doživeli v Sloveniji. Poleg same igre pobega, vas bo spremljal tudi adrenalin. Saj nikoli ne boste vedeli, kaj vas dejansko čaka znotraj te hiše. Obiščite trenutno najbolj strašno in adrenalinsko sobo pobega v Sloveniji. Tudi tukaj ne manjka tehnoloških in scenografskih presežkov. Vabimo vas na predogled sobe in seveda na zelo zanimivo sobo pobega, polno adrenalina.

BRAINFIGHTER – COSMOS – VR soba pobega! Brainout Escape Room ® se lahko pohvali s PRVO VIRTUALNO ESCAPE ROOM IGRO v Sloveniji za več igralcev hkrati. Kaj to pomeni? Vstopili boste v svet, v katerega lahko vstopite samo virtualno. Povezali se boste s svojim avatarjem in pristali na vesoljski postaji COSMOS – Brainfighter. Igra v kateri lahko odigra največ 3 igralce hkrati, se boste morali s skupnimi močmi rešiti iz vesoljske postaje, v kateri se je pokvaril reaktor. Imate 60min., da se rešite. Poleg unikatnega doživetja v virtualnem svetu, boste leteli v vesolju, občutili breztežnostno stanje in še marsikaj. ENOSTAVNO MORTE SPROBATI! Se vidimo!

VR DNEVNA SOBA – Za vas bomo pripravili tudi dnevno sobo, kjer se bodo nahajale VR postaje. V kolikor boste hoteli pobegniti od vsakdanjega življenja in bi radi doživeli nekaj novega, boste obiskali našo VR dnevno sobo. Poleg druženja v prijetnem okolju, kjer se boste lahko zabavali v virtualnem svetu, si boste lahko postregli s osvežilno pijačo ali kavico. Za vas bomo pripravili tudi vrsto zanimivih spretnostnih iger, saj nam je cilj, da dejansko pobegnete iz vsakdanjega življenja in doživite nekaj enkratnega.